Свържете се с нас: +359 899 504 756

Карикатури, шаржове, илюстрации и комикси по поръчка от снимка

 Карикатури и шаржове нарисувани по поръчка от снимка за подарък. По повод весел празник (рожден ден, имен ден, годишнина, годеж, покана за сватба или корпоративно събитие) изпратете ни снимки описание на Вашата идея и ще можете да се посмеете с празнуващите, като им подарите, поръчаната забавна карикатура или шарж. Имате възможност да избирате от няколко варианта и стилове за изобразяване на карикатура или шарж:

Дигитална "Портретна" Карикатура по снимка / Графична или Цветна / (портретно изобразяване на лице от предоставена фотография, стилът на рисуването е разкривяване и окарикатуряване наблягане на различни детайли от характера на лицето).Дигитално рисуване с електронни четки за съвременно изобразяване на илюстрации и анимации с "WACOM"

 Дигитална Карикатура или Шарж "Фон с Детайли" от снимка по идея или сценарий. Дигитално рисуване с електронни четки за съвременно изобразяване на илюстрации и анимации с "WACOM"

 "Класическа Акварелна" Карикатура или Шарж от снимка и по идея (сценарий). Рисува се с акварелни бои на акварелен картон от предоставени от клиента снимки на изобразените лица.

 Поръчки и цени за шарж и карикатура онлайн, се приемат след предоставена на информация за идея или сценарий за рисуване по поръчка и снимки.

 Освен класическото рисуване на акварелен картон с бои е и дигитално рисуване: пак ръчно рисуване в графичен софтуер с електронни четки "WACOM", което дава възможност да се рисува с повече детайли на голям формат и с голяма резолюция и след това, да бъде отпечатано на всякакви различни размери и материи (хартия, платно / канава, текстил или върху сувенири). При Дигитално рисувани  на шаржове и карикатури получавате HD качество файл с готовите изображения, които можете да използвате и в онлайн пространството по ваше желание.

 Как може да се избере Шарж или Карикатура. При Шаржа (по идея или сценарий за илюстрацията) се рисува лицето с по сходни към портретно изображение без големи разкривявания и окарикатуряване, които е типично за Карикатурата.

 Рисуване на карикатури по натура (на живо). Можете да наемете карикатурист, който да дойде на вашето събитие и да рисува гостите като комплимент от организаторите. Бързи графични карикатури рисувани за около 5 - 10 минути. Подходящи събития за рисуване на карикатури и шаржове на Ваше място са сватби, рождени дни, партита, корпоративни фирмени, рекламни, презентации и всички видове празненства в които искате да изненадате приятно гостите.

Общи условия и правила за рисуване по поръчка!

При приемане на поръчка чрез потвърждаване от страна на поръчителя, той се съгласява автоматично с общите правила и условия на художника за рисуване на изкуство по поръчка. Художествено произведение било то Карикатура, Шарж или Илюстрация рисувани по поръчка е творчески процес от професионален художник в сферата на интелектуалните професии. Процесът на приемане и уточнения за всяка поръчка се документира чрез мейли кореспонденция в които предоставяте снимки с добро качество, от които се избира за рисуване, идея или сценарий. Може да добавите и груба ваша скица като пояснение. Художника запазва право да откаже поръчка ако не одобри идеята или снимките. Предварително уточнявате за кога и за къде трябва да се получи (от това зависи дали ще може да бъде приета поръчката за изпълнение). Започване на изпълнение рисуване на всяка поръчка е след уточняване на всички детайли по илюстрацията и получаване на крайната стойност по банков път от издадена фактура. Когато поръчват група от хора с различни идеи се препоръчва да има едно отговорно лице, което да комбинира и опише всичко за съгласуване с художника. Сроковете за изпълнение се считат от датата на потвърждение заплащане на цялата крайна стойност. Поради сложната тематика за рисуване по поръчка от идея сценарий и по снимка на карикатура, шарж или илюстрация художника има право да интерпретира през художествената си призма, чувство за хумор и естетика на карикатурист с цел максимално доближаване в изобразяването до предварителните уговорки в детайли за всеки един проект. Вие също така разбирате и се съгласявате на сто процента за маниера и стила на рисуване в крайния вариант на нарисуваното произведение на изкуството, познавайки вече негови предходно нарисувани произведения представени в различните галерии с различни стилове на изобразяване (Моля разгледайте галериите в страницата и изберете стил за вашата илюстрация с пълно описание и цени за рисуване по поръчка). Поръчителят няма право да заменя, връща, коригира или да се отказва от вече приета, потвърдена, заплатена и/или нарисувана поръча от художника. Благодарим за разбирането и проявения интерес. Художника артист като автор е защитен от Закона за авторското право и сродните му права в това число всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, общи условия, првила, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт страница (уебсайта) немогат да бъдат променяни и/или използвани от никого за комерсиални или рекламни дейности без предварителна уговорка и разрешение в писмен вид © 2015 Всички права запазени Ивелин Влайков.

 Запитвания за поръчка на шарж или карикатура, моля пишете на mail@ivelinvlaykov.com или се обадете на телефон 0899 50 47 56 www.ivelinvlaykov.com

Портрет по поръчка от снимка

Поръчайте Ваша собствена декорация

facebook: Карикатура, Шаржове, Илюстрации и Комикси по поръчка

Имате въпроси свързани с изкуството по поръчка и други авторски произведения, не се колебайте пишете ни на електонната поща ТУК: info@sunrise-art.eu

Точки 1 до 21 от 70 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Таблица  Списък 

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 21 от 70 общо

на страница
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Таблица  Списък 

Задай Низходяща Посока