Свържете се с нас: +359 899 504 756

Customer Service

Shipping & Delivery / Доставка
Доставка и заплащане с наложен платеж. Безплатна доставка при покупка над 50 лева за София и безплатна доставка при покупка над 150 лева за цяла България. Фирми за доставка, с които работим са: "Спиди" и "Еконт"- изборът е Ваш. Възможност за доставка извън България по цени на спедиторските фирми за съответната държава.
Privacy & Security / Защита и Сигурност
Всички лични данни са защитени по смисъла на закона за личните данни. Единствено и само при поискване от правораздаващите длъжностни лица ще бъде предоставена лична информация.
Returns & Replacements / Връщане или Замяна
Връщане или замяна на произведение на изкуството може да се осъществи само при следните условия: Вие трябва при получаването на произведението да го отворите и огледате пред куриера доставчик и да се уверите, че е в идеално състояние. Имате право да върнете готово произведение на изкуството (с изключение на "Изкуство по поръчка") в рамките на 7 работни дни от деня на ипращането към Вас (произведението трябва да е в идеално непокътнато състояние, както в момента на неговото изпращане от нас. В противен случай ще бъдете подведени под отговорност). При изработеното индивидуално и специално за Вас по поръчка (в случай на отказ заплащате половината от стойността на изработката).Замяната е разрешена при спазване на предходните условия за клиента. При замяна с по-ефтино произведение ще получите възможност, остартъка от стойността да използвате за последващи покупки и отстъпки, а при замяна с цел придобиване на по-скъпо произведение ще получите бонус за отстъпка.
Ordering / Поръчка
Поръчките на готовите авторски изделия се извършват директно, като е необходимо единствено изчакване за времето на доствка до 3 работни дни. При поръчка на произведение от категория "изработено по поръчка", спецификациите са индивидуални в зависимост от поръчката и изискванията на клиента. Рисуването на Карикатура (творчески процес) отнема 1 работен ден и време за доставка. Рисуването на Портрет (творчески процес) отнема 3 работни дни и време за доставка. Изработката на всякакви видове декорации и декоративни изделия е строго
специфична и се определя от сложността и изпълнението след разговор с поръчителите.
Payment, Pricing & Promotions / Заплащане, Цени и Промоции
Заплащането се осъществява по най-лесния и удобен начин за разплащане на Българския пазар, а имено чрез наложен платеж директно до посочения от Вас адрес или офис на спедиторка фирма в рамките до 3 работни дни след обработване на поръчката. Цените и промоциите се определят строго индивидуално от самите автори и не зависят от размера или техниката на изработка. За да научите за специалните ни бонуси за отстъпка от цената на всички произведения, единственото условие е Вие да сте бил вече клиент поне веднъж на галерията.
Viewing Orders / Видимост на поръчките
Тук можете да видите всички управлявани от Вас поръчки. Ръководите настоящите, миналите и бъдещите си поръчки.
Статистикта Ви за минали и бъдещи плащания и получавания.
Here you can see all of you managed contracts. Leading the present, past and future orders. History and your payment receipt.
Updating Account Information / Подновяване на акаунт информация
Във всеки един момент след създаването на акаунт в нашия сайт, Вие можете да променята и актуализирате информацията за профила. Например: промяна на адрес, телефон за контакт и други.