Свържете се с нас: +359 899 504 756

Онлайн арт галерия за съвременни и калсически произведения на изобразителните изкуства.

Sunrise Art Gallery - ОНЛАЙН АРТ ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ

E-mail : info@sunrise-art.eu

Насладете се на 100% оригинални авторски работи, пречупени през призмата на всеки един участник в галерията.

 

Sunrise Art Gallery е онлайн магазин за изкуство, платформа предлагаща пространство - посредничество (арт мениджмънт) за предлагане и продажда на произведения.

 

Първоначални условия за участие или партниьорство с галерията. Вие сте автор или собственик на ръчно изработено произведение, което не е копие, реплика или репродукция, а е 100% оригинал. Моля изпратете ни чрез формата за контакт от 3 до 5 произведения (снимки с високо качество). При одобрение от наша страна относно Вашите работи ще получите пълните условия и изисквания за участие в галерията.

Нашите гости могат да се възползват от професионална консултация при избор на произведение, допринасящо към интериора на дома, заведението или хотела. Сега безплатно ще получите и съвет за специално осветление за произведението което ще допренесе за естетическото усещане.

За всяка поръчка над 50 лв. Безплатна доставка за София, а аз поръчка над 150 лв. Безплатна доставка и включена такса за наложен платеж за цяла България. Поръчайте чрез наложен платеж и ще получите избраното произведение до посочения от Вас адрес.

Произведенията са защетени по смисълът на закона за авторкото право. Подписани от автора. Няма право за използване на визуални или текстови материали от сайта на трети лица без изричното писменно разрешение от сайта. При установяване нарушение на авторско право или свързани нарушения по законите на международното интернет пространство, моля веднага се свържете с нас. Ние ще съдействаме за изпълнението на действията от правораздаващите органи.

За всички Вас почитатели на изкуството и наши приятели - от името на авторите Ви пожелаваме Слънцето да огрява нашия път!

екипът на Сънрайс Арт Галерия

тел. за контакт: +359 899 504  756